# DURABIL     # RENTABIL    # GARANTIE     # LIVRARE 24H    # ECOLOGIC

Un produs Refurbished pleaca spre tine:

  •  In cutie, protejat de socurile transportului
  •  Windows licentiat, preinstalat (Windows 10 Pro / Home)
  •  Cu toate cablurile aferente
  •  Garantie 2 - 8 ani

Definitie Refurbished

Echipamente IT profesionale, brand, din gama business, cu configuratii solide, fiind special create pentru mediul de afaceri la care veti economisi 30% - 60% si veti beneficia de garantie 2 sau 3 ani. Sunt produse ale unor branduri (Ex: in principal Dell, HP si in secundar Lenovo, Fujitsu, Lexmark, Apc si altele) ambalate cu atentie si pricepere, arata bine si functioneaza excelent.

     

 

x3 Testate si ambalate conform standardului

Produsele sunt testate o data de furnizor, o data de specialistii CIT Grup si o data prin instalarea sistemului de operare. In cadrul testarii tehnice cu programe specifice se testeaza fiecare componenta, mufa sau tasta (pentru produsele cu tastatura) atat din punct de vedere hardware cat si software, toate produsele trebuind sa se incadreze in standardul unui produs nou. Windows 10 preinstalat (utilizezi imediat, fara costuri suplimentare) Produsele CIT Grup Refurbished sunt livrate cu Windows licentiat (Windows 10 Home si Pro), deja preinstalat in parteneriat cu Microsoft Refurbished. Mai mult decat atat, antivirus bonus Microsoft Defender plus cablurile aferente, nu mai pierzi timp cu absolut nimic, totul este pregatit astfel incat tu sa iti incepi activitatea.

Produsele refurbished instalate cu Windows 10 Pro si Home beneficiaza de antivirus Microsoft Defender inclus.

Produsele refurbished beneficiaza de 2 - 8 ani garantie.

Refurbished arata bine

Alegem cu mare atentie produsele refurbished si ne asiguram ca ele arata bine estetic. Testam cu atentie fiecare componenta, mufa, tasta (pentru produsele cu tastatura) atat software cat si hardware. Ne asiguram ca produsul arata impecabil si iti vom livra un produs garantat.

Produsele CIT Grup Refurbished sunt produse care arata bine si au un aspect vizual placut.

CIT Grup Refurbished

CIT Grup Refurbished

CIT Grup Refurbished

Ce pierzi daca nu cumperi Refurbished

Risti sa cumperi un produs care sa nu fie 100% functional, sa il primesti cu hdd cu bad-uri sau care nu comunica 100%, condensatorii, controlerul raid, tastatura sa nu fie testate. Risti sa primesti un produs crapat, cu butoane lipsa sau cu mufe indoite. Daca vei cumpara din alta parte risti ca bateria laptopului sa nu te tina deloc, risti sa primesti un laptop sau un monitor cu pete pe ecran, dungi sau butoane lipsa.

Un produs rulat dar de calitate, sau unul nou? Toti cunoastem ca poti achizitiona modele de Volkswagen, Audi, BMW sau Mercedes rulate, cu garantie, la aproximativ aceeasi valoare ca a unei Dacii noi. Explicatia este ca BMW-ul sau Mercedes-ul sunt produse rulate si din acest motiv pretul lor este scazut cu 30% - 60% fata de un BMW sau un Merecedes nou.

Aceeasi situatie o intalnim si comparand un calculator sau laptop nou, asamblat din componente in Romania, cu unul refurbished, asamblat la standardul de calitate impus de brandul sub care este comercializat. Dumneavoastra pentru ce ati opta? O Dacie noua sau un Volkswagen, Audi, Bmw sau Mercedes rulat? Calculator nou si ieftin sau produs rulat, dar de calitate?

Doriti sa va asumati riscuri sau mergeti pe varianta de calitate?

#Durabil Clientii care au achizitionat produse acum 17 ani ne recomanda si astazi tuturor prietenilor si partenerilor.

#Ecologic - iti pasa? Produsele refurbished reprezinta o modalitate de a arata ca iti pasa de mediul inconjurator, in aceleasi timp de a beneficia de tehnologii de top si produse durabile. Aceste produse, dupa aproape unu - doi ani de utilizare, au fost preluate de companiile care le-au fabricat, verificate pentru a se incadra in parametrii corecti de functionare, reverificate de catre CIT Grup, verificate in functionare prin instalarea sistemului de operare si repuse pe piata. Produsele au un consum redus de energie si, prin reintroducerea lor in circuitul economic, ajutati la reducerea poluarii prin productia de noi unitati si in acelasi timp economisiti sume importante pe care le puteti directiona catre alte activitati. Companiile inteligente cumpara CIT Grup Refurbished.

#Rentabil Cumpara produse CIT Grup Refurbished si beneficiezi de produse cu un pret redus cu pana la 60% fata de produsele aceluiasi brand si din aceeasi gama, dar vei beneficia de aceleasi avantaje respectiv reducerea de consum electric, protejarea ochilor, rapiditatea in utilizare, vei ajuta mediul inconjurator, vei beneficia de aceleasi performante ale produselor utilizate de marile companii.

Avantajele produselor Business Produsele comercializate de catre CIT Grup sunt din game profesionale (gamele business). Gamele profesionale ale producatorilor DELL, HP, LENOVO, FUJITSU sunt mult superior calitativ produselor care se regasesc in magazine in mod curent (chiar ale aceluias brand), sunt in general cel putin duble la pret fata de un produs utilizat pentru acasa (chiar si in contextul unor configuratii identice).

Asamblarea inteligenta Produsele sunt concepute cu sisteme de ventilatie si racire performante, care elimina aerul cald de la procesor si hard disk. Avand o temperatura de functionare optima, durata medie de viata a acestor produse atinge 10 ani.

Calitatea superioara Componentele folosite in productia laptopurilor, a calculatoarelor si a monitoarelor sunt de o calitate excelenta, garantand atingerea unor performante ridicate. De regula produsele din comert din Romania, pentru atingerea unui pret cat mai mic de vanzare, sunt construite si utilizate componente de o calitate redusa fata de cele vandute in tari din Vestul Europenei. Pot aparea astfel probleme de incompatibilitate intre componente, o racire precara, consum superior de curent, diverse defectiuni si un timp de viata redus.

Componente perfect compatibile In cazul gamelor business, producatorii verifica prin sute de teste compatibilitatea componentelor, produsele fiind gandite sa functioneze non stop pe o perioada lunga la performante maxime.

Consum redus de energie La calculatoarele desktop de marca, sursa de curent este gandita sa foloseasca un consum redus de energie. La unele modele sursa este de numai 80W, avand un consum de 5 – 6 ori mai mic si oferind in acelasi timp parametrii optimi de functionare.

Calculatoarele asamblate din componente au nevoie de surse mari, minim 450 - 500W sau chiar mai mari, pentru a functiona in parametri normali.

De curiozitate, am calculat in 12 luni ce economie se face utilizand un calculator de marca cu o sursa de 80W in comparatie cu un calculator asamblat din bucati cu o sursa de 500W, ambele utilizate 8 ore pe zi. Costul curentului este calculat la tarifele Enel.

Economia facuta cu calculatorul de marca este de 489 Lei +TVA, o suma destul de mare de economisit. Ce se intampla daca utilizatorul are 30 de calculatoare ce ruleaza 8 ore pe zi? Achizitionand produsele Cit Grup, va reduce cheltuielile anuale cu 30 calculatoare x 489 lei + tva= 17.457 lei . Care este reducerea de cost cand utilizezi 100 calculatoare, 1000 calculatoare? E chiar bine!

Obtine performanta maxima In momentul achizitiei unui produs nou, clientul cumpara o configuratie notata pe hartie. Dar oare produsul functioneaza la parametrii indicati?

Atunci cand un produs nou este lansat, ne este oferit, impreuna cu el, si un set de drivere. Exista posibilitatea sa instalam softuri suplimetare iar nu toti producatorii de software reusesc sa tina pasul cu cele peste 100 de societati producatoare de componente, care fiecare produc zeci de modele. Drept urmare calculatorul nostru cel nou incepe sa dea rateuri, sa se blocheze, apar incompatibilitati si erori.

Dureaza aproximativ 2 ani pana cand sunt rezolvate incompatibilitatile software si apar inclusiv upgrade-uri de soft ce maximizeaza performantele produsului.

In momentul in care este disponibil,  in maxim 2 ani de la lansare, un produs refurbished este cea mai buna investitie, datorita remedierii compatibilitatilor si imbunatatirii software pana in acel moment.

Spatii mici? In ziua de astazi, cand preturile la apartamente, spatii comerciale si birouri cresc, fiecare metru si centimetru patrat costa. Calculatoarele verticale au inceput sa fie de moda veche: ele ocupa prea mult spatiu pe masa, iar atunci cand le punem pe jos riscam sa intre mult praf, ceea ce reduce drastic durata lor de viata.

Solutia aleasa de majoritatea societatilor comerciale si, recent, de catre persoane fizice este calculatorul desktop si pozitionarea monitorului pe calculator. Aceasta amplasare creeaza mai mult spatiu pe birou sau posibilitatea de a folosi un birou mai mic si a diminua astfel costurile chiriei.

Produse rare Puteti avea acces la produse care nu se gasesc in mod normal in magazine, produse speciale. Produse care de regula nu se gasesc in Romania, sau au un pret foarte mare in Romania sau nu sunt produse pentru Romania.

Subansamble top quality Producatorii de marca, pentru gamele de top (gamele business) au grija sa ofere clientilor performante superioare si durabile. Componentele folosite in productie la asamblarea laptopurilor, calculatoarelor si monitoarelor sunt cele ce ofera cele mai bune randamante de pe piata.

Exemplu: Dell colaboreaza cu FOXCONN, unul dintre primii producatori de sisteme de racire si carcase la nivel mondial. Numai coolerul din sistem valoreaza aproximativ 80 de euro!

La produsele asamblate din bucati, pentru a oferi clientului un cost cat mai mic, se folosesc componente de calitate mai slaba.

Exemplu: valoarea coolerului folosit la majoritatea asamblarilor din bucati ale calculatoarelor si laptop-urilor se situeaza undeva intre 6-12 euro.

Dumneavoastra alegeti...

Perfect Compatibil Producatorii de marca Dell, Hp, IBM verifica prin sute de teste compatibilitatea componentelor pentru a asigura performante maxime fiecarui produs lansat pe piata.

Silentios Exemplu: Dell colaboreaza cu FOXCONN, unul dintre primii producatori de sisteme de racire si ventilatie la nivel mondial.

Produsele brand produc un zgomot redus in comparatie cu sistemele asamblate din bucati, care, mai ales pe timp de vara, ne dau senzatia ca suntem tot timpul pe pista unui aeroport. Ne temem ca nu cumva, vara, coolerul de 6 euro sa clacheze?

Extra Garantie Produsele comercializate au in general intre 1 an si 3 ani garantie. Garantia poate fii extinsa suplimentar pentru sume modice pentru produsele Dell, HP, Lenovo din gama business (95% din ce comercializam).

pentru mai multe detalii contactati-ne acum 0775 595 538

Alege inteligent Refurbished super pret, de 3 ori testate, garantie, windows inclus, livrare 24h

CERE OFERTĂ
en_USEnglish
ro_RORomanian en_USEnglish